Haber

Şehitler için hatim duası yapıldı

Seydişehir Türkiye Harbi Engelli Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği şehitler için Mevlit-i Şerif okudu, hatimler için dua etti.

Türk Harbi Sakat Gazi-Şehit Dul ve Yetimler Derneği İlçe Şube Başkanı Yakup Söğüt, dernek binasında her ayın ilk haftasında mevlidin okutulduğunu söyledi.

Dernek binasında düzenlenen törene katılan Kaymakam Pişkin, “Vefat eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ailelerine sabırlar diliyorum.” dedim.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal da, “Vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını ortaya koyan, bu uğurda uzuvlarını hiç çekinmeden ortaya koymayı göze alan vatan evlatlarını hiçbir zaman unutmayacağız. Allah şehitlerimize rahmet eylesin. ve ebediyete göç etmiş gazilere, kederli ailelerine sabırlar, halen hayatta olan gazilere sabırlar.” Ben de minnettarım.” dedi.

Programa Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, Türk Savaşı Engelli Gazi-Şehit Dul ve Yetimler Derneği İlçe Şube Başkanı Yakup Söğüt, şehit aileleri ve gazi katıldı.

suloglu-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu