Haber

Hakeme mafya saldırısı! Arabasını bu hale getirip tehdit ettiler.

Mardin’de görev yapan bir hakim, kızını havaalanına bıraktıktan sonra dönüş yolunda bir grup haydutun saldırısına uğradı. Olay, 2 Şubat günü saat 23.05’te meydana geldi. Mardin hakimi kızını uçağa bindirdikten sonra geri dönmeye başladı. Bu sırada aşırı hız yapan bir araç hakimin aracına yaklaştı, farlarını yaktı ve kendisini taciz etmeye başladı.

YOL VERMEYEN ARACA ÇARPTI

Sabah’ta yer alan habere göre, arkasındaki farların yakılması nedeniyle görüş alanı sınırlı kalan hakim, ön tarafı göremediği için yol veremedi ancak arkadaki sürücü bu kez aracın sağ tarafına doğru hareket etti. el kol hareketleriyle bir şeyler anlatmaya çalıştım. Hakim tepki vermeden yoluna devam edince öfkeli sürücü aracın sağ tarafına şiddetli bir şekilde çarptı.

ARACINI YARATTILAR, TEHDİT ETTİLER

Hakim darbe karşısında hayrete düştü ve durmak zorunda kaldı. Saldırganlar araçtan inerek küfür etmeye başladı. Hakim, saldırganlardan kaçmak için aracı kilitleyip yoluna devam etmek isterken, arabasına saldırı düzenlendi. Bir süre ilerledikten sonra hakimin aracı tekrar durduruldu ve saldırı sonucu aracın çeşitli yerlerinde hasar oluştu.

KONTROL NOKTASINDA POLİSTEN YARDIM İSTEDİ

Maruz kaldığı saldırıdan kaçmak için polis koruma noktasına giden hakim, polise kendini tanıtarak, saldırganların kendisini taciz ettiğini, ardından aracına saldırdığını, aracı kilitleyerek saldırıya uğramalarını engellediğini belirtti. Bu sırada öfkeden çılgına dönen saldırgan, polisin huzurunda hakime saldırıp hakaret etmeye devam etti.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu