Yaşam

Ya Çok Seversen Dizisi Yeni Bölümüyle Kanal D’de!

Başrollerini Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın paylaştığı Ya Çok Seversen, Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Ya Çok Seversen dizisi farklı konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Ya Çok Sevgili yeni bölümü merak konusu oldu. Kullanıcılar tarafından, eğer seni çok seviyorsan canlı izle! Çok seviyorsan canlı yayın! araştırılan konuların ortasında yer almaktadır. 10 Ağustos Çok Seviyorsan canlı izle linki burada!

SEVİYORSANIZ KONUSU NEDİR?

Hayatı yurt dışında geçen Ateş, babasının ölümü nedeniyle yıllar önce ayrıldığı İstanbul’a dönmek zorunda kalır. Yolu, ailesini bulmak için aldatan sahte gelin Leyla ile kesişir. Aralarındaki inkar edilemez çekiciliğe rağmen Leyla’dan bir tokatla ayrılırlar. Ateş vasiyet açıklanır açıklanmaz geri dönmeyi planlarken beklenmedik bir şey olur. Babası sadece ona değil tüm aileye bir sürpriz yaptı. Ateş, mirastan men edilme isteğini reddeder, ancak geçmişe dair öğrendiği bir sır kararını değiştirir. Bu sırada aile gerdanlığını kaybettiği için otele dönen Leyla, kızgın damat tarafından yakalanır. Kaçarken nereye gittiğini bilmediği bir arabaya biner. Ateş ve Leyla’nın yolları yeniden kesişecektir. İkisi de hayatlarının tamamen değişeceğinden habersizdir.

SEVİYORSANIZ 6. BÖLÜM CANLI İZLEYİN!

Seni Çok Seviyorsan canlı izle linki araştırılıyor. Ya Çok Seversen 6. bölümüyle Perşembe akşamı 20:00’de seyirciyle buluşacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu