Haber

Türkmenistanlı Nurşat’ın ölümü cinayet çıktı

SAMSUN’un Canik ilçesinde bir iş yerinde cesedi bulunan Türkmenistan uyruklu Nurşat Muhammedova’nın (21), sevgilisi Kenan Pala (42) tarafından göğsünden tabancayla vurulduğu ortaya çıktı. Tutuklu Pala hakkında ‘kadına karşı kasten öldürme’ hatasından ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açıldı.

Olay, geçen yıl 26 Kasım’da Gülsan Sanayi Sitesi’nde meydana geldi. Araç bakım hizmeti veren iş yerinden tek el silah sesi duyanlar, durumu polise bildirdi. Adrese ihbarname ile giden gruplar, Samsun Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölümü 1. sınıf öğrencisi Türkmenistan uyruklu Nurşat Muhammedova’nın cesediyle karşılaştı. Yanında tabanca olduğu ve vücuduna tek kurşun girişi olduğu tespit edilen Muhammedova’nın cenazesi, otopsinin ardından Ankara’da toprağa verildi.

Çalışmayı başlatan polis, Muhammedova’nın iş yeri sahibi sevgilisi Kenan Pala’yı cinayet zanlısı olarak gözaltına aldı. Sözlerindeki suçlamaları kabul etmeyen ve Muhammedova’nın psikolojik sorunları olduğunu ve intihar etmiş olabileceğini öne süren Pala, ihraç edildiği hakim tarafından tutuklandı. Kenan Pala hakkında ‘kadına karşı kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle iddianame hazırlandı. 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nce kabul edilen iddianamede olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. İddianamede, zanlı Kenan Pala’nın pantolon ve yeleğinde kurşun izleri bulunduğuna dair bilirkişi raporu yer aldı. YAKIN MESAFEDEN ATIŞ YAPILDI Kapsamlı balistik ve olay yeri inceleme raporlarının yer aldığı iddianamede, Nurşat Muhammedova’nın yakın mesafeden Kenan Pala tarafından 2. kattaki ofiste göğsünden tek tabancayla vurulduğu belirtildi. iş yeri; Ayrıca intihar notu olduğu iddia edilen ‘Veda’ yazılı notun da Muhammedova’ya ait olup olmadığı netlik kazanmadı.

Öte yandan, savcılığın sorgusunda suçlamaları kabul etmeyen Kenan Pala’nın iş yeri ortasında Muhammedova ile kıskançlık nedeniyle tartıştığı, ikilinin porselen, kül tablası gibi bazı eşyaları birbirlerine fırlattığı öğrenildi. birbirlerine, ama şikayet etmediler.

karamanlihaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu