Haber

Selami Altınok Erzurum’da seçim çalışmalarını sürdürüyor

Eski İçişleri Bakanı Erzurum Milletvekili ve adayı Selami Altınok’un hızına yetişilmiyor. Güney Mahallelerden Kuzey Mahallelere kadar geniş bir coğrafyayı gezen Altınok, dün de gezisine Yakutiye İlçesi’ne bağlı Mahallebaşı semtinde devam etti.

İlçe Başkanı Recep Aydın ve Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar ile birlikte esnaf ve vatandaşları dinleyen Altınok, Mahallebaşı Seçim İrtibat Bürosundan da talepler aldı. Özellikle milletvekili ve adayı Altınok’a gençlerin ilgisinin yoğun olduğu görülürken Altınok, bu seçimde gençlerin inanılmaz teveccühüne dikkat çekti.

Milletvekili Aday Altınok, “Durmak yok, devam” sloganıyla çıktığımız yolda, “Doğru adam her zaman ve her yerde doğru yoldadır Recep Tayyip Erdoğan” diyerek yürüyoruz. 14 Mayıs seçimleri öncesi AK Parti için büyük bir zemin hazırladı. Altınok, “Gençlerin Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’ye büyük ilgisi var. Tecrübelerimiz onların vizyonlarıyla birleşince sahada inanılmaz bir enerji oluşuyor. Biz gençlere inanıyoruz. Gençlerimizi çok seviyoruz. Enerjimizi gençlerden aldığımız desteğe borçluyuz, kendilerine minnettarız” dedi. – ERZURUM

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu