Haber

Kayseri Talas’ta şehirli yakınlarına sıcacık yemek

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Mevlana Sosyal Tesisi’ndeki programa Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez ve Talas Belediye Başkan Yardımcısı Ali Küçükoğlu’nun yanı sıra ilçede ikamet eden şehit aileleri katıldı.

Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualarla başlayan programda Kaymakam Dönmez ve Reis Yardımcısı Küçükoğlu tek tek masaları dolaşarak misafirlerle yakından ilgilendi. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen programda kısa ama samimi sohbetler gerçekleştirildi.

Gösterinin ardından duygularını dile getiren Hatice Özkan, “Her şeyiyle çok güzel bir programdı. İşleri gerçekleşsin.” söz konusu.

“BÖYLE GÜNLERDE BULUŞMAK GÜZEL”

Düşüncelerini paylaşan şehidin babası Necati Yıldırım, “Çok teşekkür ediyoruz. Güzeldi. Böyle günlerde buluşmak güzel.” Bunu söyleyen şehidin annesi Selma Yıldırım, “Emekleri makbul olsun. Allah ömür versin.” diye konuştu.

Bir diğer şehit yakını Prens Mamak ise, “Her zaman yanımızdalar. Belediye başkanımıza ve belediye başkanımıza teşekkür ederiz. Ellerinize sağlık.” görüşlerini paylaştı.

Yakup Sönmez, “Talas Belediyesi ve Talas Kaymakamına iftar yemeği için teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.” diyerek niyetinden bahsetti.

Programın sonunda şehit ailelerine bayram çikolatası takdim edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu