Haber

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın: ‘Son 4 maçı geride kalmamıza rağmen kaybetmedik’

Antalya Spor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Sivasspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, 3 puan almanın çok değerli olduğunu belirterek, “Son 4 maçı geride kalmamıza rağmen kaybetmedik, bugün tüm oyuncularımı galibiyetten dolayı tebrik ediyorum” dedi. “

Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında Antalyaspor, evinde konuk ettiği Sivasspor’u 2-1 mağlup etti.

Bu ay 6. maçlarını oynadıklarının altını çizen Yalçın, “Göreve geldiğimizden beri maçlarla başladık ve devam ediyoruz. Çok fazla takımla çalışma şansımız olmadı. Maç maç oyunu geliştirmeye çalışıyoruz. Takım olarak daha üretken olmaya çalışıyoruz. Bugün 3 puan almak çok önemliydi, kazanmak çok önemliydi.” “Bu önemli. Çok zor bir ligde oynuyoruz. Skor tablosunda herkesin birbirine yakın olduğu ve 2-3 mağlubiyetle herkesin başının belaya gireceği bir lig.”

“Personel azlığı”

Maçın ilk 45 dakikasında mükemmele yakın bir oyun sergilediklerini belirten Yalçın, “Geride kalsak da asla kopamadık. 4 maç geride kalarak başladık ama bu maçların hiçbirini kaybetmedik. Bu da oyuncuların çok cesur ve gayretli olduğunu gösteriyor. Bu açıdan mutluyuz. Oyuncu grubumuz bizim için.” Çok değerlidir. Oyuncularımıza çabalarından dolayı teşekkür ediyorum. Demirbaşlar çok ağır. Pazartesi günü 7. maçımızı oynayacağız. Geniş bir ekibimiz yok. Çok fazla oyuncuyu değiştirme, döndürme imkanımız yok. İki yan oyuncumuz var, üçüncümüz yok. Oyuncuların üzerinde büyük bir yük var. “Bu onların işini çok zorlaştırıyor. Maçlar için oyuncularımızı dinlendirmeye çalışıyoruz. Pazartesiden sonra fikstürler normale dönerse ve 70-80 dakika oyunda kalırlarsa ilk maça oyunu yayabiliriz. Bütün oyunun yarısı” dedi.

“Transfer engeli”

Antalyaspor’un transfer engeline ilişkin konuşan Yalçın, “Küçük bir ödeme var. Açık. Yönetimle konuştuk. En fazla 3, en az 2 oyuncuya ihtiyacımız var. Hem ligde hem de Türkiye Kupası’nda oynuyoruz. Eğer büyük bir ekibe sahip olursak ve güçlenirsek farklı şeyler yapabileceğimizi düşünüyorum.” .

“Jehezkel sözleri”

Yalçın, Trabzonspor maçındaki hareketinin ardından kadro dışı bırakılarak ülkesine gönderilen İsrailli futbolcu Jehezkel ile ilgili olarak şunları söyledi:

“Jehezkel ülkenin hassas noktalarına dokundu. Bu, profesyonel bir futbolcunun yapmaması gereken bir davranış. Sporcular bu tür mesajlar veremezler, buna gerek yok. Onların işi sadece futbol oynamak, spor yapmaktır. Biz de bunu yapmaya karar verdik. Elimizde olmayan nedenlerden dolayı o arkadaşla yollarımızı ayırdık. Ben de çok doğru bir karar olduğunu düşünüyorum. “İyi bir oyuncuydu, hassas noktalar futboldan ve spordan daha kıymetli.” – ANTALYA

haberaksu.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu